Hop til sidens indhold

Selsø Slots Venner


Foreningen Selsø Slots Venner blev stiftet den 25. april 1993, og har til formål at støtte arbejdet med bevarelse, vedligeholdelse og restaurering af Selsø Slot, og bidrager til formidlingen og kendskabet til Herregårdsmuseets virke.


Formidlingen på museet drives i høj grad af ildsjæle og frivillige kræfter, der hjælper de ansatte med caféen, i billetsalget, i køkkenet, på udearealerne og ved arrangementerne.


Læs nyhedsbrev april 2024 her

Læs nyhedsbrev oktober 2023 her
Læs referat fra seneste generalforsamling her

Læs beretning 2023 her


Selsø Slot har siden 2021 blandt andet arrangeret det årlige Selsø Marked, som trækker flere end tusinde gæster fra nær og fjern.

Medlemsskab & kontakt 

Alle er velkomne i foreningen – både som aktivt eller passivt medlem. Du bestemmer selv, hvor meget tid, du vil lægge i det frivillige arbejde, men der er altid brug for flere hænder til stort og småt.


Både enkeltpersoner, foreninger, offentlige institutioner og private virksomheder kan være medlem af Selsø Slots Venner.


Vil du være medlem af Selsø Slots Venner og modtage nyhedsbreve, invitationer til specielle arrangementer og få gratis adgang til museet? Så skriv en mail til: selsoeslotsvenner@gmail.com
Årligt kontingent
Enkeltpersoner: 150 kr.
Ægtepar/samlevende: 200 kr.
Firmaer o.lign.: 1.000 kr.

Indbetal kontingent på foreningens konto - mærk overførslen 'kontingent - navn':
1551 8985308 - Danske Bank


Bestyrelsen